Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akció játékok

 Activision Call of Duty Black Ops 2 PC

1338396799_thu1.jpg

Platform: PC Minden idõk legnépszerûbb FPS-sorozata egy minden eddiginél intenzívebb és tartalmasabb résszel tér vissza! A Black Ops 2 bemutatja a hidegháborút, és annak 2020-as évekbe helyezett sci-fi változatát is, ahol már drónokkal, lépegetõkkel és m ...

Gyártó: Activision

µTorrent letöltés 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assassin’s Creed: Revelations    

Letöltés 

aczip610.jpg

Visszatért Itália legrettegettebb bérgyilkosa, Ezio Auditore da Firenze, és az Assassin’s Creed: Revelations Xbox 360 távoli felmenője nyomdokait követve Konstantinápoly utcáin tesz rendet. Miután Ezio megszabadította Itáliát a templomosok fenyegetésétől, zarándoklatra indul, hogy megbizonyosodjon róla, jól cselekedett-e. A többéves vándorút a Bérgyilkosok Rendjének egykori főhadiszállásához, Masyaf városba vezet, ahol Ezio egy rejtélyes, öt pecséttel elzárt ereklyére bukkan. Ezionak felmenője, Altair nyomdokait kell követnie, ha fel akarja fedni az ereklye titkát – a nyomok pedig Konstantinápoly háború szélén álló városába vezetnek…

Jó pár év telt el az Assassin’s Creed: Brotherhood eseményei óta, és az idő vasfoga Ezio külsején is nyomot hagyott… Bérgyilkosi képességeit azonban – szerencsére – nem érte változás: másodpercek alatt képes megmászni bármilyen épületet, egy akrobata ügyességével egyensúlyozik a magasban, és ha harcra kerül sor, akár tucatnyi ellenféllel is képes szembeszállni. A fő hangsúly azonban most is a célpontok csendes megközelítésén, a támadás alapos megtervezésén van, Ezio kelléktára pedig szinte bármit lehetővé tesz. Olvadj be a tömegbe, használd rejtett pengéidet, dobótőreidet, pisztolyodat, vagy bombáidat, és csapj le egy bérgyilkos pontosságával!

Konstantinápoly hatalmas város, és a háztetőkön való rohangálás olykor nem bizonyul elég gyorsnak – az Assassin’s Creed: Revelations PS3 újdonsága, a kampó alakú hookblade ezen is segít. A városszerte felfüggesztett kötelekbe beakaszthatod különleges pengédet, és ezáltal sokkal rövidebb idő alatt eljuthatsz a város egyik pontjából a másikba, arról nem is beszélve, hogy a kampó harc során is igen hasznos lehet. Konstantinápoly a templomos lovagok megszállása alatt áll, így az ottomán őrökön kívül velük is meggyűlhet a bajod, az őrtornyaik elfoglalásával azonban kellemetlen meglepetést okozhatsz nekik…

Visszatér a Brotherhood-ban debütált tanítvány-rendszer is, vagyis Ezio bérgyilkos-tanítványokat fogadhat maga mellé. A tanítványoknak különböző feladatokat adhatsz, melyek elvégzésével folyamatosan fejlődnek, így idővel profi bérgyilkosok egész csoportját gyűjtheted össze. A tanítványokat aztán magaddal viheted a küldetések során, ha segítségre van szükséged, de akár az elfoglalt őrtornyok védelmét is rájuk bízhatod.

Hatalmas fejlődésen esett át a többjátékos mód is, mely új térképekkel, játékmódokkal és különleges képességekkel tér vissza. Külön öröm, hogy most már nem kell az előre meghatározott karakterekhez ragaszkodnod, hanem kedved szerint testreszabhatod őket: választhatsz saját ruhát, saját fegyvereket… Természetesen visszatérnek az előd nagysikerű játékmódjai is, mint például a Wanted, ahol egyszerre töltheted be a vadász és az üldözött szerepét.

Az Ezio kalandjainak utolsó fejezetét elmesélő Assassin’s Creed Revelations november 18-án jelenik meg PC, PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra.

 

 

Battlefield 3

1299183845-battle-field-3.jpg

Bizony eltelt jó néhány esztendő mióta az eredeti Battlefield játékokkal játszhattunk. Az akkor még PC-n hódító modern hadviselést előtérbe helyező, igazi multiplayer fejlesztés bombasiker lett. Az évek múlásával jött egy újabb konzol generáció és a DICE, a svéd fejlesztők, valamint az Electronic Arts, mint kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy újra belevethessük magunkat a csatamezőbe.

Az eddigi számozott Battlefield epizódok a többjátékos élményre koncentráltak, egyjátékos mód csak is a mesterséges intelligenciával történő gyakorlásra volt jó. A Battlefield 3 szakít ezzel a hagyománnyal, hisz egy teljesen friss és új élményt hozz el a katonai lövöldözős alkotások világába az új egyjátékos kampánnyal. Lehetőségünk lesz megismerni az amerikai tengerészgyalogosok nem éppen veszélytelen napjait egy közel-keleti országban, de ugyanakkor beülhetünk egy több mint 100 tonnás monstrum, az M1A2 Abrams tank belsejébe, és egy hatalmas páncélos csatában is részt vehetünk. Minden titkot még nem árultak el a fejlesztők, de az már biztos, hogy nem csak a szárazföldön vezethetünk járművet, hisz felfedték a vadászrepülős részt is a DICE munkatársai.

A Battlefield sava-borsát a többjátékos mód adja, így ez a rész is teljes egészében tökéletesre lesz csiszolva. Mind konzol platformokon, mind PC-n az egyik legjobb multiplayer élményben lesz része a leendő Battlefield 3 játékosnak. Erre garancia a korábbi Battlefield játékok prezstizse, valamint a fejlesztők tapasztalata. Az egész koncepció a játékosok elvárása alapján valósult meg, így mindenki megtalálhatja benne azt a részt, mely neki a legjobban tetszik. A különböző karakter osztályok rendkívüli változatosságot hoznak a játékmenetbe, ráadásul a minél több online eltöltött játékóra után fejlődhetünk is a gyakran használt karakter osztállyal. Így jobb fegyverekhez, illetve felszerelésekhez juthatunk, de hasznos kiegészítőkhöz is, melyek nagyon nagy hasznunkra lesznek a csapatalapú játékokban. Bizony, a Battlefield 3 többjátékos részének a legfontosabb részei a csapatalapú játékmódok lesznek. Itt igazi osztagként működhetnek együtt a játékosok, melyre szükség is lesz, hisz csak a közös munka vezethet eredményre és a célok eléréséhez.

A DICE a Battlefield 3-ban mutatja a be a vadonatúj Frostbite 2.0 grafikus motort, mely minden eddiginél realisztikusabb látványvilágot tár a szemünk elé. Az eddig bemutatott képsorok egy valódi, igazi atmoszférával ellátott környezetet és élő világot sejtettnek. Az új hardvereknek köszönhetően a legszebb grafikát a Battlefield 3 (PC) egy igazi „gamer” PC-n fogja megmutatni, de a Playstation 3 és Xbox360 verziók sem szégyenkezhetnek semmilyen téren.

Idén október 28-án tehát végre megjelenik a régóta várt Battlefield 3, mely biztos nyomot fog hagyni a modern katonai játékok palettáján és aki rajong eme stílusért annak bizony kötelező vétel, méghozzá a GameShop-ban

Letöltés ingyen!